Mökit ja leirintä

Venesilta tarjoaa asiakkailleen majoitusta teltta-, asuntoauto- ja asuntovaunupaikoilla sekä vuokrattavissa puurakenteisissa mökeissä upeassa Pyhäjärven maisemassa.

Alueella on 18 mökkiä, niistä 2 on saunallisia. Mökistä riippuen tilaa on 3 – 6 henkilölle.  Mökeissä on sähkölämmitys ja minimivarustuksena jääkaappi ja kahvinkeitin. Kolmessa mökeistä on lisäksi minikeittiö/ keittolevy, mikroaaltouuni sekä perusastiat. Osaan mökeistä voi ottaa lemmikin mukaan. Pienestä lisämaksusta asiakas voi vuokrata Venesillalta myös lakanapaketin.

Haluamme huolehtia asiakkaittemme turvallisuudesta, ja tästä johtuen mökkien siivousta on tehostettu. Tämän takia luovutusaika mökeille on pois lähtiessä klo 12.  Mökit luovutetaan käyttöön klo 14 alkaen (erityistilanteissa otathan yhteyttä henkilökuntaan).

Yhteiskäytössä olevassa keittokatoksessa on keittolevyjen lisäksi mikroaaltouuni. Asiakkaiden käytössä on myös useita nuotio/grillipaikkoja aivan rannan tuntumassa ja keittokatoksen vieressä erillinen grillikatos. Sen vieressä on pieni lasten leikkipaikka ja beach volley / lentopallokenttä.  Huoltorakennuksessa on tiskauspaikka, pyykinpesumahdollisuus sekä wc- ja suihkutiloja.

Rantasauna lämpiää ke, pe ja la. Naisten vuoro klo 16 – 18 ja miesten klo 18 – 20. Hinta 5€/hlö, alueella yöpyjille maksuton. Muina aikoina vain tilauksesta 30€/50min tai 50€/1h 30min

Alueella toimii wifi, kysy lisää majoittuessasi.