Mukavasti ja turvallisesti

Sinun ja perheesi loma on varmasti mukava ja turvallinen. Tutustu kuitenkin ohjeeseen jonka löydät mökeistä, kahvilasta ja keittokatoksesta.

Yleinen hätänumero on 112. Osoite on Venesilta, Portaantie 225 Tammela.

Kaikissa rakennuksissa on alkusammutukseen käsisammutin. Vaaran uhatessa noudata henkilökunnan ohjeita. Yhteinen kokoontumispaikka on portin yläpuolella nuotiopaikan vieressä.

Ensiaputarvikkeet ovat kahvilarakennuksessa. Pelastukseen tarkoitettu vene on kahvilarakennuksen vieressä, samoin pelastusrengas. Toinen pelastusrengas on rantasaunan laiturin tuntumassa.

Ajathan varovasti, alueella liikkuu myös lapsia. Pysäköi niin, että et tuki pelastustietä. Se on aina pidettävä vapaana hälytysajoneuvoja varten!

Lasten viihdyttäjänä on leikkipaikka. Valvo lapsiasi, älä jätä heitä yksin.

Ole varovainen avotulen tekemisessä ja käsittelyssä. Valvo tulta ja huolehdi aina siitä, että tuli on sammunut ennen kuin poistut.  Tulipaikat ja grillikatos ovat ruoanvalmistusta varten, ei roskien polttamiseen. Muovit, tölkit ja pullot kuuluvat jätekatokseen, ei tuleen. Ruohikko- ja metsäpalovaaran aikana avotulen tekeminen on kokonaan kielletty!

Huolehdi jätteet asiallisesti niille kuuluvaan paikkaan. Lasinsirut vahingoittavat sekä lapsiasi että lemmikkejä. Tyhjille pulloille on oma astiansa jätekatoksessa.

Tupakointi on sallittu vain ulkona, ei missään sisätilassa. Ulkonakaan älä heitä tumppeja maastoon: palovaara pienenee ja ympäristö pysyy viihtyisänä. Alueella on useita paikkoja, joissa on tumppeja varten hiekalla täytetyt metalliastiat, mökkien terasseilla on lisäksi tuhkakupit.

Pidä lemmikkisi kytkettynä, se on turvallisempaa sekä sille itselleen että muille.

Ilmoita henkilökunnalle heti, jos huomaat tai epäilet vikaa sähkölaitteessa. Ilmoita heti myös mahdollisista vesivahingoista tai viemäritukoksista. Kerro henkilökunnalle myös muista mahdollisista ongelmista: voimme auttaa vain, jos tiedämme asiasta.

Tavoitat henkilökunnan päivisin numerosta 040 7754 360.

Kiitos yhteistyöstä!